Nieuwsbrief
aanmelden profiel doorsturen reageren
nieuws augustus 2014
Fris van start in Spant!

Optidee Nederland opent aanstaande zaterdag het nieuwe evenementseizoen, we blikken vooruit met directeur Susan van de Lagemaat-Maat. De bezoekers genieten als eerste van de nieuwe snufjes in Spant! zoals de digitale bewegwijzering, koffiemachines en airco systemen.
Ook dit seizoen houden we je op de hoogte middels deze nieuwsbrief. Heb je tips of zou je eens wat anders willen lezen, laat dat dan achter via de link onderaan. Namens het team van Spant! wensen we je een fijn en succesvol seizoen toe!

Inhoud
Vooruitblik Optidee
Interview met Marcel
Digitale bewegwijzering
Wat wil je lezen?
Vooruitblik: Optidee 30 augustus
vooruitblik met Susan van de Lagemaat
Optidee Nederland organiseert de eerste bijeenkomst van het seizoen namelijk de OPTIDAY op 30 augustus a.s. Directeur Susan van de Lagemaat-Maat en Dieter Tien (directeur Duitsland) blikken vooruit.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Interview met Marcel Scheewe
Hoofd Techniek 20 jaar in dienst
Marcel Scheewe is 20 jaar in dienst bij Spant! Goed moment voor een interview met de verantwoordelijke voor de technische dienst.
"Meedenken is het leuke werk, want daar kan ik mijn creativiteit in kwijt"
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Nieuwe service: digitale bewegwijzering
zaterdag 8 september
Spant! beschikt sinds kort over een hypermodern digitaal bewegwijzeringssysteem. Naast bewegwijzering kunnen de led schermen ook andere informatie tonen. Wat dacht je van het dagprogramma met een Twitterfountain en file-informatie?
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Wat wil je van ons lezen?
nieuwsbrief tips
We proberen deze nieuwsbrief zo gevarieerd mogelijk in te vullen met vooruitblikken, terugblikken, nieuwtjes uit de branche en interviews met onze medewerkers. Wat vind jij leuk om te lezen, of juist helemaal niet? Mis je nog artikelen? Laat het ons weten!
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn
Logeion Live! XL
Logeion opent het kennisseizoen op maandag 8 september in Spant! 4 topsprekers vertellen over de verwachtigen van het communicatievak in 2014. Toegankelijk voor leden en niet-leden.
Ik neem je mee
In het programma 'Ik neem je mee' nam Vincent Bijlo Katja Römer-Schuurman mee naar Spant! Bekijk hier hoe Katja als 'blinde' ervoer hoe het is om voor een volle theaterzaal te staan.
service
Heeft u een opmerking of klacht?
Benieuwd naar het weer en verkeer?
afmelden
over Spant!
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Colofon
contact met Spant!
Dr. A. Kuyperlaan 3 - 1402 SB BUSSUM
T 035 6933 254
E spant@spant.org